DOTAZ:

Dobrý den, jsem v 5+1 tt a trpím slabou inkotinencí moči. Urolog mi již před 3 lety řekl,ze to není nic vážneho, aniž bych podstoupila nějaká další vyšetření. Myslíte si, že toto může být příčnou případného samovolného potratu?

ODPOVĚĎ:

Dobrý den,
samovolného potratu se v tomto případě obávat nemusíte. S postupujícím těhotenstvím se inkontinence může přechodně i zlepšit, po porodu pak bude vhodné nové vyšetření a zvážení dalšího postupu, zda postačí cvičení ke zpevnění svalstva pánevního, nebo zda bude vhodné operační řešení.

MUDr.Vondrušková

 

MÁTE I VY DOTAZ DO PORADNY? ZEPTEJTE SE!